CAFETARIA DE MERIDIAAN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 439 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Meridiaan. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 15:42 Het was de eerste keer ,maar was zeker voor herhaling vatbaar ,, top top top voor het hele team
18 mei 2024 om 20:53 Als je plastictoeslag erbij zet, dan wil ik ook plastic krijgen en niet zompige kartonnen bakjes. Verder prima spul.
16 mei 2024 om 19:49 Goede broodjes hamburger (Meridiaan de favoriet ), goed doorbakken patat, lekkere satesaus. Snelle bezorging
12 mei 2024 om 0:53 Zeer goed
11 mei 2024 om 19:22 snel geleverd en weer lekker
9 mei 2024 om 20:14 Snel geleverd. Goed warm en heerlijk.
9 mei 2024 om 18:57 Je besteld vegetarische frikandel, en vervolgens krijg je weer voor de tweede keer frikandel met vlees. Echt waardeloos laatste keer dat ik hier bestel.
7 mei 2024 om 9:41 Ik ben verslaafd aan die spicy chicken stukjes van hun. De rest van wat ik bestel is gewoon een excuus ;)
2 mei 2024 om 21:41 Was weer top!
28 apr 2024 om 20:40 Bezorging eerst naar ander adres. En daarna rondjes aan het fietsen ... Eten koud en milkshake warm... Niet oke
27 apr 2024 om 18:50 En hele vriendelijke bezorger. Dat helpt altijd. Ondanks koningsdag op de afgesproken tijd. En heerlijk eten dat ook nog warm was. Heel blij
27 apr 2024 om 14:52 Wat een slechte bezorger hij heb meer als 30 min rondjes om me woning gefiets